Nieuwe cursussen Wet natuurbescherming 2018

Veldstudiedag 2017 in het Lauwersmeergebied
3 oktober 2017
Vleermuistoren Eemshaven wordt na drie jaar bewoond
4 december 2017

Maakt u ruimtelijke plannen of werkt u buiten? Dan heeft u vrijwel zeker met de groene wetgeving ofwel natuurwetgeving te maken. Deze wetgeving is complex en bovendien is de nieuwe Wet natuurbescherming van kracht. Weet u er eigenlijk wat te weinig van? Of kent u collega’s voor wie dat zo is?

Graag attenderen wij u dan op de volgende cursussen die wij samen met Ecologica organiseren:

  • Eendaagse basiscursus natuurwetgeving
    Utrecht: 7 februari 2018. Assen: nader te bepalen, najaar 2018. Eindhoven: nader te bepalen, najaar 2018.
  • Eendaagse gevorderdencursus natuurwetgeving
    Utrecht: 17 januari 2018 en 27 maart 2018. Assen: nader te bepalen, najaar 2018. Eindhoven: nader te bepalen, najaar 2018.

Buro Bakker en Ecologica hebben jarenlange kennis en ervaring – opgedaan in heel Nederland – met natuurwetgeving en de invloed daarvan op de praktijk. Onze cursussen hebben een kleinschalige en flexibele opzet en de inhoud is mede gebaseerd op uw persoonlijke inbreng. Deelnemers kunnen vragen en problemen vooraf aan leveren, deze worden in de cursus verwerkt zodat de opgedane kennis direct in de praktijk te gebruiken is.

Aanmelding:
Voor beide cursussen geldt dat u zich kunt aanmelden via info@ecologica.eu.

Geef daarbij uw naam en organisatie door, en in welke cursus u interesse hebt. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier met ruimte voor vragen en aandachtspunten.

Voor meer informatie over onze cursussen kunt u terecht op onze website.