Buro Bakker en ATKB intensiveren hun samenwerking

Buro Bakker ook thuis in de PAS
30 september 2015
Wij verzorgen gastlessen ecologie aan het Nassau College in Assen
12 november 2015

Buro Bakker (Assen) en ATKB (Zoetermeer, Geldermalsen en Stellendam) werken al een paar jaar succesvol samen in diverse projecten. Beide bureaus hebben besloten deze samenwerking te intensiveren. Buro Bakker heeft haar focus op droge ecologie (inventarisaties flora en fauna,  beheeradvies) en is bovendien gespecialiseerd in juridisch ecologische dienstverlening (Flora- en faunawet, Natuurbeschermingswet, PAS).  ATKB is sterk in de aquatische ecologie (hydrobiologie, visstand onderzoek etc.) en is bovendien specialist in bodem en water. De bureaus versterken elkaar inhoudelijk en tevens wordt er met deze samenwerking een betere geografische spreiding voor Nederland bereikt. Beide bureaus kenmerken zich door het leveren van kwalitatief sterke en pragmatische dienstverlening.

Logo ATKB

Johan Burger, algemeen directeur van ATKB: ”Buro Bakker -met hun krachtige slogan “wij zijn thuis waar u buiten bent”-  is recentelijk overgenomen door algemeen directeur Margreet ter Steege. Wij hebben al jaren veel vertrouwen in Margreet en haar team en daarom is dit een prachtig moment om onze samenwerking te intensiveren, zodat wij onze opdrachtgevers nog breder en beter kunnen bedienen.”

Margreet ter Steege, algemeen directeur van Buro Bakker: “De stabiele samenwerking met ATKB past uitstekend in onze ambitie om de dienstverlening  voor onze klanten verder  te verbreden. ATKB is bij uitstek thuis in water en bodem en vult onze terrestrische en juridische kennis aan. Dát gevoegd bij de goede onderlinge ervaringen in de afgelopen jaren maakt deze samenwerking krachtig en perspectiefvol”.

Blauwgrasland Marschen2

Delen op Social Media